Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση σχετικά με το σεισμό σε Συρία και Τουρκία

Ο σεισμός σε Τουρκία και Συρία πήρε ζωές και κατέστρεψε περιουσίες. Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε, μέσα από την Ιεραποστολική αδελφότητα της Οσίας Ξένης.

Συντάκτης: Ομάδα ΙΜΑΝΓ
Σεισμός Τουρκία
Σεισμός Τουρκία

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τους καταστροφικούς σεισμούς που συμβαίνουν στις γειτονικές μας χώρες. Εκτός από τις προσευχές που οφείλουμε όλοι να κάνουμε για τους νεκρούς, τους εγκλωβισμένους και τους αστέγους, οφείλουμε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, να δείξουμε και πρακτικά την αγάπη μας, όσο και ότι μπορεί ο καθένας.

Κατόπιν επικοινωνίας μας με πατέρες στη Συρία, είναι πολύ δύσκολο να στείλουμε υλική βοήθεια. Γι’ αυτό απευθύνομαι στην αγάπη σας, γράφοντας δύο λογαριασμούς τραπέζης, της Ιεραποστολικής αδελφότητος της Οσίας Ξένης και ότι μαζέψουμε, θα σταλούν στους σεισμοπλήκτους ανεξαρτήτως θρησκεύματος, στις Μητροπόλεις Χαλεπίου, Αντιοχείας και Λαττάκειας.

Οποίος δεν έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κατάθεση-πληρωμή, μπορεί την προσφορά του για τους σεισμοπλήκτους να την δώσει στο μοναστήρι (Αθήνα-Γλυφάδα) απευθείας ή στην αδελφότητα της Οσίας Ξένης (Θεσσαλονίκη).

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αρ. Λογ/σμού: 210/554657-57

ΙΒΑΝ: GR2501102100000021055465757 BIC: ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΡΘ ΙΕΡ ΦΙΛ ΑΔΕΛΦ Η ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αρ. Λογ/σμού: 5200 070516 681

ΙΒΑΝ: GR36 0172 2000 0052 0007 0516 681 BIC: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ Η ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ο καταθέτης στην αιτιολογία να γράφει: το Ονοματεπώνυμό του και “ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ” ή σκέτο “ΣΥΡΙΑ”.

Αν το επιθυμεί ο καταθέτης, ας στέλνει το αντίγραφο της κατάθεσης στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: osiaxeni@hotmail.com, για να το σφραγίζουμε και να το επισυνάπτουμε στην απόδειξη που θα του στέλνουμε.